F5 BOX

F5 Box er vores bud på inspirerende live-events for alle vores medlemmer. Vi inviterer fagfolk, eksperter og praktikere ind for at undersøge aktuelle problemstillinger fra forskellige vinkler. Vi sparker teksttunge slides og indøvede oplæg til hjørne for at give plads til diskussionerne, hvor både medlemmer og speakers kan udfordre hinandens synspunkter.

Udover at give dig et skud inspiration er F5 Box din mulighed for at udvide dit netværk på tværs af netværksgrupper, brancher og fagligheder.

Pris

Som medlem af F5 er F5 Box gratis. Hvis du ikke er medlem, men ønsker at deltage, er du velkommen til at ringe til Jaike Spijkerman tlf. 3122 0619. Prisen for ikke-medlemmer er DKK 4.995 ekskl. moms.

Arbejdsmarkedet er under hastig forandring, og flere virksomheder og offentlige myndigheder har svært ved at finde kvalificeret arbejdskraft og ikke mindst fastholde den. Danskerne er europamester i at skifte job - antallet af freelancere stiger, mens ansættelser bliver kortere og kortere. En ting er sikker; tiden, hvor 25-års jubilæet blev fejret med skåltaler og et armbåndsur, er så godt som forbi. Men hvilken betydning har det for ledere og organisationer?

Til F5 Box diskuterer vi, hvad de enkelte virksomheder og institutioner skal gøre for at tiltrække og fastholde kernemedarbejdere. Vi sætte fokus på arbejdsmarkedet, og hvordan fremtiden tegner sig for danske virksomheder og offentlige institutioner.

Hvad motiverer medarbejdere til at blive længe på den samme arbejdsplads, og hvorfor skifter andre hurtigt videre? Det undersøger vi sammen med Laurits Rønn, Helle Hein, Mathias Linnemann og Knud Romer.

Speakers
Mathias Linnemann
Mathias Linnemann er direktør for Worksome - en digital platform, der matcher freelancere med virksomheder. Han frygter, at Danmark mister pusten i en international konkurrence, hvor omskiftelighed og hurtig adgang til kvalificeret arbejdskraft er nøglen til succes. Til F5 Box kommer Mathias Linnemann med sit bud på, hvordan man som organisation tilpasser sig det dynamiske arbejdsmarked og gør det til en konkurrencemæssig fordel.
Laurits Rønn
Laurits Rønn er mangeårig direktør i Dansk Erhverv. Han er blandt de mest vidende om det danske arbejdsmarked og har gennem mange år talt for de bedste vilkår for erhvervslivet. Til F5 Box vil Laurits Rønn fortælle om de udfordringer, virksomhederne har med rekruttering og anskaffelse af kvalificeret arbejdskraft. Om svaret ligger i opkvalifcering, udenlandsk arbejdskraft eller bedre rammer for arbejdstageren vil Laurits Rønn give sit bud på.
Knud Romer
Som reklamemand, forfatter og freelancer i forskellige konstellationer har Knud Romer været i berøring med de fleste flader og kanter af arbejdsmarkedet. Med afsæt i både mørke og lyse fortællinger om sit eget arbejdsliv vil Knud Romer fortælle om et arbejdsmarked under omvæltning i et større perspektiv. Han dykker blandt andet ned i løgnen om den gode arbejdsplads og livet som freelancer med rå rytme og hård junglekapitalisme.
Helle Hein
Helle Hein er forsker i motivation på arbejdsmarkedet og er kvinden at gå til, hvis ledere ønsker at motivere og fastholde medarbejdere. Helle Hein vil fortælle om de fire arbejdsgrupperinger, der hver drives af forskellige faktorer - er de ikke tilstede, mistrives medarbejderen og vil i mange tilfælde søge nye veje. Hun fortæller, hvordan man holder fast i nøglemedarbejdere, og hvad man stiller op med livstrætte lønmodtagere.

Log ind hvis du har en F5-konto

Log ind hvis du har en F5-konto

Velkommen tilbage,

Jeg har glemt mit kodeord

Opret en profil og kom igang...

Sssssch, ny kode på vej. Tjek din mail.

Tilbage til login